4 модни аксесоара, без които лятната дреха не може

Как да се преобразим с впечатляващ аксесоар, при това, без да изглеждаме налудничаво смешни, безвкусни или претрупани. Това е въпрос, който често си задават дамите, а в повечето случай престъпват тънката граница на допустимо и прекалено. За да се водите в нормата на медено, но да не престъпвате позицията за свръх ексцентричност, избрахме три модни аксесоара, без които лятната дреха не може. Ето, как да съчетаваме правилно:

Да приемем, че попадате на дрехи онлайн ниски цени. Спор няма, нито две мнения, щом настъпи нов сезон, трябва да притежаваме така важните аксесоари. Та те са „солта в модата“. Те позволяват лесно да се преобразяваме от пепеляшка в принцеса, а и да си признаем много по-лесно е да купим чанта и обувки, вместо да сменим целия гардероб.

Обувките – ако високите обувки не са съвсем по вкуса ви, то заложете на летните еспадрили или ниски и елегантни сандали. И в двата случая петата ще е на показ или красиво обгърната от презрамки. Подобни обувки са много модерни, практични и подхождат дори с делово облекло. Те дават възможност на ходилото да диша. Ако сте привърженичка на високия ток, то обърнете внимание, че тези модели обувки се предлагат в различни цветни каишки. Последните е добре да комбинирате с поне един цвят от останалия тоалет. Разгледайте и предложенията за евтини дрехи и обувки.

Чантата – всички цветове за дамски чанти са актуални. Именно лятната чанта позволява най-много интерпретации по отношение дизайн, форми, цветове и комбинации. Няма по-пъстра от нея, по-малка или по-голяма. В нея лесно може да поместите дори хавлиената кърпа или с лекота да вземете под формата на портмоне с презрамка. Някои модели дамски чанти са в стил пачуърк, други изчистени, а трети така всели, че могат да накарат всеки да се усмихне. Сламените чанти са на голям почит през лятото, а семплите модели са идеални за офиса. Подобно на предложенията за индийски дрехи онлайн, сега може да препускате фриволно от един стил в друг с избора и комбинацията между дрехи и чанти.

Капелата – избирайте с широка периферия. Класическите модели подхождат на всяка форма на лицето. Най-хубавото е, че лятото дизайнерите предлагат изобилие от вариации за дамски шапки, а съчетани с дамски дрехи разпродажба винаги можем да направим добро впечатление. Новото в избора на капела е, че освен сламени капели, може да се избират и бомбета, борсалино, шапки с козирки или с голяма периферия. Хитови са цветове в бяло и червено, както и моряшките десени.

Дълга кърпа – дългата бяла кърпа за главата си е вечен хит, особено на плажа. Завързана по пиратски, тя не само ще брани от вредните слънчеви лъчи, но и ще придава сексапилен вида на лицето. Единственото, което трябва да съобразите е да избирате внимателно тоалета. Подобно предложение няма да се съчетае с официална дреха.

Подобни Публикации

 • 92
  На първо място преди да направите избор на апартамент, проучете всяка от потенциалните банки, с които възнамерявате да работите. В тежки условия на пазара, повечето банкови институции постоянно менят условията за кандидатстване. Ипотечните кредити са най-дългосрочни, а плановете за погасяване доста утежняващи, затова е добре да се разгледат оферти от поне…
 • 89
  Всеки от тях със специфични десени и напомнящ за любими места. Сега в старта на есента може да избирате ярки или неутрални тоналности, да подсилите така и така угасващия златист тен от слънцето и смело да обновите гардероба си с принтове от характерни екзотични места.Ако сте се насочили към етно…
 • 89
  Обикнете тялото си – за да преодолеете по-лесно смущаващите чувства, които бушуват у вас се замислете „Наистина ли се виждате такива, каквито сте реално в огледалото“. Много млади момичета и дами в определени етапи от възрастта не виждат обективно тялото си в огледалото. Доказателство за това е и факта, че…
 • 88
  ПРОТИВНО НА МНОГО ТЕЗИ В ИЗБОРА НА ОБУВКИ ЗА СПОРТ, РАЗХОДКИ, ДОРИ ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА В ИЗБОРА НА МАРАТОНКИ АДИДАС Е ВАЖНО ДА НЕ СЕ ИЗБИРАТ ИЗЦЯЛО НОВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ.
 • 87
  Няма значение дали е облачно, мъгливо, бурно или има проливен дъжд, опитния фотограф знае кога и как да снима във всеки един момент. За целта не е достатъчно само да имате добра техника и скъп фотоапарат. Научете 5 експертни съвети за заснемане на пейзажна фотография и как да получите страхотни…